Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, August 8, 2011

I asked 'why', and then they answered 'that is life'



9/8/2011, 9 Ramadan.




2 minggu lagi nak exam mid sem, but I'm doing nothing. Alasan sebab penat posting+fasting. Sungguh busuk punya excuses. Saya makin malas dan malas. I love to go back home everyday equal to I did not study at all. Takut, sangat takut and takut lagi but still doing nothing. haish. 


Erm nak cite benda lain plak. Cite hospital nak?


Haritu aku incharge patient diagnosed by Hyperemis Gravidarum, means muntah and loya yang extreme during pregnancy. She's only 19 y/o and she's pregnant. great bukan? Dia get married after get her SPM's result. Dia tak pernah jumpa husband dia apatah lagi bercinta. 1st time jumpa when the time the Akad Ceremony. Semua nya family yang arrange kan. Sangat pasrah and patuh budak ni kan. and now she's pregnant and happy with her husband. macam smooth je kan. Insyallah.


And banyak juga kes kahwin muda sekarang. Contoh terdekat, kawan aku, lelaki pulak, kawin last year and masih survived. congratz dude. Sapa kata remaja sekarang tak bertanggungjwab ha?. 


Oh, me? I'm still bergelumang dengan buku-buku and hospital yang sangat wangi tu plus with the unsure feeling or the malfunction of feelings.Kononnye lah. haha. Dem!


shuuut!


oh, hari saya layan lagu kat bawah ni. tapi takde ape-ape makna oke. wee.


1 comment:

  1. Same lahh ! Aghhh..ta sntuh buku langsung !

    ReplyDelete

luahkanlah apa yg tersirat tu....

Patients