Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, June 19, 2011

Penderma Sperma Terbaik!







Assalamualaikum (Sperm+Ovum) sekalian!




Semua orang yang terlahir ke dunia ni adalah juara daripada sebuah perlumbaan. Tahu takkkk kisah perlumbaan marathon incik-incik sperm? tak tau? p hantuk pale hang kat dinding! haha! So, penderma sperm korang sape? Well, aku dianugerahkan tuhan seseorang yg sgt AWESOME dari semua segi! Even aku kadang-kadang tak setuju/suka ngan apa yang dibuat, tapi atlast aku akan sedar apa yang dia buat/suruh itulah yang terbaik!



The Awesome Papa: Encik Zirman <3



Dari aku lahir sampai saat aku bernafas sekarang, aku tak tahu dah berapa juta kali aku terpaksa susah kan papa. Walaupun papa banyak benda nak buat and sibuk cari rezeki untuk kitaorg sekeluarga, die tetap akan cari masa untuk tolong aku. Walaupn selalunya lambat =.='

Orang kata hari ni hari papa, sememangnya kita kena hargai papa kita setiap hari tapi arini nak buat special ckit tak salah kan?


To my dearie papa, thanks sangat sebab====)



#Sudi jadi papa untuk ayue.
#Laungkan azan kat telinga ayue. 
#Ajar ayue membaca.
#Bagi duit belanja sekolah.
#Bagi makan and minum.
#Layan perangai giler ayue.
#Bagi Mr.K=)
#Bagi izin ayue keluar ngan kawan-kawan.
#Bawak ayue bercuti sana-sini.(ohsem!)
#Selalu belanja makan kat luar.
#Sudi datang mesyuarat PIBG walaupun papa tido jerrr.
#Hantar ayue pegi interview SPA kt pintu pagar je.Papa org lain siap teman tau
#Selalu share experiences papa ngan ayue.
#Jadi penasihat terbaik!
#Thanx sebab jadi suami yang baik untuk mama.
#Bawak ayue pergi klinik.
#Belikan lappie nie.
#Bagi henpon 3310 tu.(1st henpon).
#Marah ayue.
#Selalu call ayue,`hello gurl, dah makan'=D
#Dah jalankan tanggungjawab dengan baik.






terlaluuuu banyak papa, ayue takkan dapat nak senaraikan satu-satu. Terima Kasih ayu tu takkan mengubah apa-apa and takkan dapat membalas jasa baik papa. Ayue sedar tuh. Even papa dah tahu and selalu dengar, Ayue nak cakap jugak yang ayue sayang and cintakan sangat2 Papa and Mama. Ayue tak tahu nak buat apa kat dunia kalau papa&mama tak ada tuk membimbing ayue. Ayue mintak maaf sebab ayue memang selalu degil and tak dengar cakap. heee=)


Papa, u're my greatest men ever. Love you.


heppy Papa's day<3

7 comments:

  1. title blog xleh blah...hahaha....ni la bala kalo jadi student health sciences...sume perkara cam biol jerr...hehe...

    ReplyDelete
  2. hahahaha...ko pun sama jugak en...tp ko dr skola dh biol=D

    ReplyDelete
  3. title ko memg terbaek lahhhhh wehhhh :D

    ReplyDelete
  4. APPA!!!!!!!!!!!! WE LUV U.....

    ReplyDelete
  5. hahahaha!


    eh, annon, sapa kah nak appa2 ni?hehe

    ReplyDelete

luahkanlah apa yg tersirat tu....

Patients