Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, June 12, 2011

Angry Birds

assalamualaikum and hello peeps!





tadi, habes aku tengok akademi fantasia-sia. aku pon buat rutin aku sebelum masuk tido. then aku pon naik bilik, landing atas bed and tarik kain selimut.





tetiba=================oooopppppppssssssieeeeee!





aku bukan sekolah pun, apahal aku nak tido awal sangat? tapi memandangkan muka aku banyak sangat jerawat, and based on mama's opinion it happen because aku selalu tido lambat. aku pujuklah gak mata ni suruh lelap. but then pejam punya pejam, asyik terbayang satu entiti ni. seyes cannot remove it from my sight. dem=..=





cuba korang teka apa yang aku bayangkan? siapa? izzit I'm in love<3?






euwwww...hell no duh=.=



its angry birds lahh!


well aku takde iphone and current henpon xde apps for this game. so maen kat google chrome sdh. [kelik sini tuk addicted]

apaaa lagiiii. on lappie and maen lagi sampai jahanam! membazir waktu je kan aku ni.erghhh! addicted lahh!



================================================



fyi, saya tengah sem break. 2 minggu jer. teringinnnnn sangat nak keje.even 2minggu je. keje dah dapat. tapi mama pulak bising, yelah kena fikir gak minyak kete, tol, parking and etc. pastu kena amik vaccine for typhoid agy.


tapiiiiiiiiiii teringgggggiiiiiinnnn sangat bha, yelah nanti pas graduate mestilah kena keje kat tempat orang sakit tu.(insyAllah) nak jugak merasa keje tempat lain kannn3??.heee.. we will see how. nanti aku cite, aku jadi keje ke tak. haha. see you around peeps!






okbai!thanx




2 comments:

  1. tak suke maen angry bird! saket aty dohh. haha

    ReplyDelete
  2. hahaha...taw xpe, babi punya bai.haha

    ReplyDelete

luahkanlah apa yg tersirat tu....

Patients