Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, February 2, 2011

baru 6...

assalamualaikum wahai anak2ku
ini adalah rumah merangkap tadika/taska/kindergarden/pasar malam/pasar2 sekalian lahhhh
=.=''
omaigod!omaigod!omaigod!

damia dhamirah

mohd aiman

marsya marissa

myzara

izz mikail

mohd aizat

ini baru 6 orang, 1 lg ngah otw inside my sis's tummy. klu little monster ni sume balik umah kinrara(kire blek kampunglah,tapi kat bandar), memanglah kan sgt nyaman dan damai bunyinye. just can't imagine camne trip kite 1 family bulan march nanti. for sure airport uh korg wat mcm umah korg kan.hehe. tapi achu can't wait lo. ta sabar and sgt excited. korg jgn noty sgt k, kang ade dpt adiah istimewa dr achu kang=p.

anyway kids, achu sayang korang tau even korg slalu belasah achu, lagi si izz mikail(plg taiko skali=p). cepat sgt korg membesar kan..cam ta sedar je, dulu mse baby cute jer..dh bsr ni..haish,pening nak lyn.huhu.

gud luck anak2ku tuk menempuh dunia yg penuh cabaran neyh,sure you can do well=)...from achu yg cute<3

lagu fevret dorang=)

bubui<3









4 comments:

  1. uhuhhhuu.........laju nyer masa kan, achu..masih igt lagi camana dagu achu dapat permanent xsesori tu...time tu achu comel lagi...ani jaga achu,,,skarang achu plak yg jaga makhluk2 kecil ...huhuhu

    ReplyDelete
  2. awwww...mengapakah peristiwa bdarah penuh 1 bju skola itu di ungkit?haha..yup2..kejap je mse..sok2, dorg lak jge ank achu.opsss..hehe=p

    ReplyDelete
  3. hahaha..'best' kan melayan karenah dorg?huhu

    ReplyDelete

luahkanlah apa yg tersirat tu....

Patients