Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, January 24, 2011

once broken, considered sold

assalamualaikum w.b.t

hari ini hari isnin, jadi kita perlulah bersopan santun ye anak2.

(p/s: tapi td rasenye aku ade mencarut kat bdk bachelor yg pasan cungilegilenakmati n dia ingat aku maid die ke.babun tul.grrrr)

cantek kan=.=''

howkey2.tu bukan main story nyer

once broken, considered sold=)

selalu en kita jumpa ayt ni
lagi2 kat kedai jual barang2 yg fragile

urmmmm
org cakap hati/perasaan seseorang pun fragile 
kan3?
bila seseorang seseorang putus cinta, dikecewakan, sudah tentu hatinya luruh,
hancur berkecai to a million pieces.


then org yg broke the heart tu pegi mane?
nape die ta perlu bayar atau dihukum atas kesalahan dia?
dah pecahkan biar je atas lantai tu, kalau ade orang terpijak t macammane?
ta pasal2 org laen plak terluka atas kesalahan kita. kan dah menambah2 dosa.


i'm just wondering, sedangkan pecahkan brg pun kita perlu dihukum, ini pula hati manusia.
darjat manusia lebih rendah dr brg ke? atau kita ta leh samakan manusia dengan barang?
haaa?nahh..i'm just wondering..
dont bother


so, nah aku kasi kaki kat ko.
hambeklah..haiyakk
ngomong sama kaki=p
p/s: saya memang poyo=)

bubui<3









5 comments:

  1. saya mo like bha ni post... tp teyda la pulak button like. lol

    ReplyDelete
  2. ead: like dlm hati sudah ler.hehe
    lan: eh ade belog juge..huhu

    ReplyDelete

luahkanlah apa yg tersirat tu....

Patients